Wat is het Privacy Expertise Centrum?

Het Privacy Expertise Centrum is een kennisplatform voor en door privacyprofessionals in onderwijs en onderzoek. Door kennis te delen waarborgen we de bescherming van persoonsgegevens en verhogen we de privacy in de sector. Het platform is nog volop in ontwikkeling en we werken de informatie regelmatig bij.

Beleidsdocumenten en sjablonen

Naast informatie over hoe je privacy(awareness) binnen je instelling kunt verhogen, bevat het beleidsdocumenten en praktische sjablonen die je helpen bij het implementeren van werkprocessen op het gebied van privacy binnen je instelling of organisatie.

SURFaudit Toetsingskader Privacy

Verder geeft dit platform toegang tot het SURFaudit Toetsingskader Privacy. Dat biedt  onderwijsinstellingen een solide basis en een referentiepunt voor het meten van het volwassenheidsniveau van de bescherming van persoonsgegevens.

Denk mee!

Ben jij privacyprofessional en wil je meewerken in werkgroepen aan relevante thema’s, templates of andere producten die bijdrage aan het ontwikkelen van het Privacy Expertise Centrum? Meld je aan via onderstaand formulier of neem contact met ons op via pec@surf.nl